Blog

Uw meesterknecht sinds 1987

Klant is kopman. Door zijn jarenlange ervaring is Fietsen Deckers dé fietsspecialist in Peer en omstreken en staat ons gemotiveerd team klaar om u met raad en daad bij te staan. Fiets eens langs en maak kennis met ons uitgebreid assortiment fietsen en accessoires en ervaar onze ongekende service.

Tweedehands

ONTDEK MEER

Schrijf u hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Onze producten

Wij werken samen met de beste leveranciers om u een uitgebreide keuze artikelen aan te bieden. Klik hier om een overzicht van onze merken te vinden. Niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder!

Uitstekende service

Klant is kopman. Wij begeleiden u van start tot finish bij de aankoop van uw nieuwe fiets. Ook achteraf staan wij u bij met de beste service. Wij onderhouden alle fietsen met motortypes ION, Bafang, Bosch en Steps, ook als deze niet bij ons gekocht zijn.

Demo en verhuur

In onze winkel zijn verschillende demofietsen beschikbaar. Zo helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Verder is het ook mogelijk om bij ons fietsendragers te huren. Voor meer info, gelieve contact met ons op te nemen.

Fietsleasing

Wij werken samen met de meest courante leasemaatschappijen. Zo kunt u zich voordelig een bedrijfsfiets aanschaffen en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoudskosten, verzekering en pechverhelping. Bekijk hier onze partners.

Tevreden klanten aan het woord

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Schrijf u hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?